Warning: Undefined array key "pic_link" in /customers/4/b/1/hopt.dk/httpd.www/wp-content/plugins/fusion-core/shortcodes.php on line 1105 Warning: Undefined array key "name" in /customers/4/b/1/hopt.dk/httpd.www/wp-content/plugins/fusion-core/shortcodes.php on line 1108 Warning: Undefined array key "name" in /customers/4/b/1/hopt.dk/httpd.www/wp-content/plugins/fusion-core/shortcodes.php on line 1116 Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/4/b/1/hopt.dk/httpd.www/wp-content/plugins/fusion-core/shortcodes.php on line 1119 Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/4/b/1/hopt.dk/httpd.www/wp-content/plugins/fusion-core/shortcodes.php on line 1123 Warning: Undefined array key "name" in /customers/4/b/1/hopt.dk/httpd.www/wp-content/plugins/fusion-core/shortcodes.php on line 1127 Profil – HelhedsOrienteret PsykoTerapi

Profil


Skærmbillede 2016-04-16 kl. 18.26.55

Ina Paradzik

Aut. cand. psych.
danskpsykologforening

Autoriseret psykolog uddannet fra Københavns Universitet og medlem af Dansk Psykolog Forening. Grundlægger af HOPT.

Jeg har i en del år været ansat i Kompetencecenter for Transkulturel Psykiatri i PC Ballerup, hvor jeg arbejdede med traumatiserede flygtninge.

Jeg har ligeledes været ansat i Psykologisk Klinik v/ aut. cand. psych. Gilly Gall, hvor jeg arbejdede med private, sygesikrings- og forsikringsklienter.

I maj 2013 åbnede jeg min egen psykologpraksis i København, hvor jeg arbejder med private og forsikringsklienter.

For at kunne hjælpe mennesker på et dybere plan, har jeg ud over min uddannelse i psykologi, også uddannet mig inden for forskellige grænseområder til traditionel psykologi – herunder kropsterapi og spiritualitet.

En vigtig forudsætning i mit arbejde er en bæredygtig alliance indebærende gensidig respekt og transparenthed mellem klienten og mig. Desuden er det essentielt for mig at møde dig, hvor du er. Da mennesker er forskellige og har forskellige behov tilpasses terapien efter dine behov og ud fra dine ressourcer. Du er således altid i centrum og ikke en bestemt metode eller teknik.

I stedet for at se de forskellige aktuelle terapiformer som ekskluderende og indbyrdes uforenelige, går jeg ind for synteser og komplementering, hvorfor min tilgang til terapien er integrativ. Dette kommer bl.a. også til udtryk i HOPT-modellen, som jeg på baggrund af mine arbejdserfaringer og overbevisninger har udviklet og valgt at arbejde ud fra.

På den anden side er noget af det mest centrale for mig som behandler, at mit arbejde giver mening for mig og gør en forskel for andre. At være medvirkende til at skabe og bevidne en transformation hos mine klienter er netop, hvad der inspirerer, skaber mening og udgør drivkraften i mit arbejde. Det er et privilegium, som jeg føler mig beæret over at have som behandler, og som jeg på den anden side forholder mig ydmygt til.

Læs mere om min måde at arbejde på under Terapi.

Erfaring
Filosofi

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.